April 14, 2014

sejdeme se v Holešovicích?


tak je tu už 8. řada pokračování trhu s módou, kde můžete najít od všeho trochu a užít si trochu toho davu.
no a já jsem se rozhodla provětrat i pár starších kousků z kolekcí minulých let a uspořádat při téhle příležitosti malinko dekadentní výprodej, kde si určitě přijde na své kdejaký příznivec mé tvorby. kromě klasičtější nabídky se můžete těšit i na některé kurioznější kousky jako jsou různé doplňky z přehlídek a focení, propriety z domácích pártyakcí. všechno samozřejmě za velice přijatelné ceny. můžete tak dát oblečení druhou šanci a ulovit si něco spešl i pro sebe.
samozřejmě, že budu mít na svém stanovišti i nové kousky v minimalistickym duchu. ať už se jedná o mou poslední kolekci Yinothay, která vznikla ve spolupráci s knihou Slečny a jejich autorkami Bárou Baronovou a Ditou Pepe, tak i větší množství zajímavě řešených (převážně černých) triček.
doufám, že to nebude působit jako vetešárna, ale už toho mám dost a rozhodla jsem se nabídnout mimo jiné i nové kousky s komiksovou tématikou. budou tu různé sukýnky, šaty a trička.
jak budu postupně dokončovat kousky, o které mě mí příznivci opakovaně žádali, budu je dokumentovat a dávat sem do příspěvků. tak určitě sledujte, abyste něco neprošvihli.

tak a teď od kdy do kdy celá akce v holešovicích bude:

24.-27.4. (pá-ne) v Pražské tržnici v Holešovicích v hale č. 7.
Otevírací doba:
Pá 25.4.2014: 12:00 – 21:00
So 26.4.2014: 10:00 – 21:00
Ne 27.4.2014: 10:00 – 17:00

na fb můžete sledovat zde:
https://www.facebook.com/events/758019620893428/

jinak teké zde:
http://www.novetrhy.cz/trhy/holesovice-fashion-market/#market-introduction

tak se v vámi zatím loučím a jdu šít a šít a zase šít. budu to prokládat kávou, čajem a něčím na zub a přemítat nad tím, jestli je káva dostatečně silná droga....

No comments:

Post a Comment